Güney Kore Webtoon - Web Çizgi Filmleri

Merhabalar,

Herkes inşallah iyidir. Evde karantina süreci nasıl gidiyor? Sıkılıyor musunuz? Bende ara ara sıkılıyorum ama güzel bir dönem oldu. Bence herkes bu zamanları özleyecek. Dışarıda yaptığımız aktiviteleri çok özledik. Yapmaya üşendiğimiz birçok şeyi şimdi olsak yapardık değil mi? Şu süreçte kendime bir söz verdim. Yapmayı denemeden asla yapamayacağım demeyeceğim. Her zaman savaşacağım. 

Bugün sizlere Kore Webtoon 'larından bahsedeceğim. Duymayan vardır belki. Hani bu çizgi romanları varya onlar. O kadar sevildiler ki artık dizilerde webtoonların dizileştirilmiş halini görebiliyoruz. Sizlere onlardan birkaç tane paylaşacağım. Sizde korece, ingilizce,  türkçe gibi birçok dilde okuyabilirsiniz. Bence telefonunuza webtoon uygulamalarından birisini indirin ve okumaya başlayın. Bu sizin dil öğrenmenize de oldukça yardımcı olacaktır. 


'Cheese in the Trap - Movie' team revealed the character posters of the four main cast members and the netizens were pleasantly surprised at how perfectly in sync they are with the original characters.
Cheese in The Trap
#W  güzel bir kore dizisi tavsiye ederim .....
W Two Worlds
Webtoon
Đây cũng là những bức hình về mỹ nam và tình yêu của anh í nha ^^ zai… #romance #Romance #amreading #books #wattpad
Webtoon 
The love story ❤❤❤ - II. - Page 2 - Wattpad
Webtoon
Why Secretary Kim?
WEBTOON: Flawless
Webtoon
Webtoon
I feel like I’m still recovering from yesterday’s episode. The show seems like it’s recovering too, because we’re a little lighter on the nonstop thriller-suspense-WTF-OMG today, and we spend a little time focusing on our heroine and her relationships. It’s time for a cold hard dose of reality in her life, which is often the hardest thing for a fangirl to embrace. But (sadly) real life is not a manhwa, and there are life-and-death consequences to be faced when ...
Webtoon
25 Top Manhwa (Korean Webtoons) That You Should Check Out (2019)
Webtoon

The popular webcomic that was turned into a kdrama. "Cheese in the Trap" by Snookki on Webtoons.com
Cheese in The Trap




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Güney Kore Geleneksel Evleri - Hanok House - Hanok Village

Güney Kore Geleneksel Evleri - Hanok House - Hanok Village